03/26/13 14:49
(http://www.hsnovini.com/)

Драгомир Стойнев ще води листата на БСП в Хасково

Драгомир Стойнев

Драгомир Стойнев ще води листата на социалистите в Хасково за предстоящите на 12 май извънредни парламентарни избори. Това определи пленумът на БСП. Името на Стойнев дойде изненадващо дори и за местната структура на червените, тъй като не бе сред спряганите за водач.

Драгомир Стойнев бе депутат в 41-ото Народно събрание, председател на социалната комисия. Той е роден на 6 май 1976 година в Триполи, Либия. През последните години е работил активно в социалната сфера. Преди 4 години Стойнев бе избран за депутат от София област.

Досегашният народен представител на БСП от Хасково Емилия Масларова няма да е водач на листа. Желаната от хасковската партийна организация Светла Бъчварова ще води в Пловдив област.

Припомняме, че местните социалисти по традиция се изпокараха кой да води бащина дружина. Сред желаните от хасковския соцактив бяха освен Бъчварова – Димчо Михалевски, Чавдар Георгиев, Иван Станчев и други.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване