03/26/13 15:36
(http://www.klassa.bg/)

За 40-ти път се открива Стройко 2000

От 27 март до 2 април в София за 40-и път в Националния дворец на културата в центъра на София ще се проведе най-голямото в България Специализирано изложение за архитектура, строителство и обзавеждане СТРОЙКО 2000, съобщиха организаторите. То  се провежда вече 20 години всяка пролет и есен през март и октомври. Изложението се утвъди
като  център за търговски и професионални контакти. Традицията доказа, че всичко, което излиза на пазара в Европа и в света,  се предлага  веднага и на СТРОЙКО - нови технологии, нови възможности за смела архитектура и изискан интериор, последно поколение инсталации и оборудване, мебели, тапети, текстил, бои, фаянс и обзавеждане. По предварителна информация дебют на СТРОЙКО ще направи дългоочакваният нов продукт на Ксела България – минералните топлоизолационни плочи Multipor. Те вече са  факт на българския пазар. България е първата държава след Германия производител на Multipor. Официалният старт запoчна само преди месец във високотехнологичния завод в гр. Добрич. Продуктът няма аналог на българския строителен пазар. Минералните топлоизолационни плочи Multipor, както и останалите продукти на YTONG, се произвеждат от екологично чисти минерални суровини.
От свия страна компанията BAUHAUS ще предстаи на изложението ще представи сглобяеми модулни елементи за строителство от нов тип със 100%-ва завършеност за изграждане на широка гама едноетажни сгради с различно предназначение (жилищно, промишлено, обществено и ваканционно), сочи предварителната информация от СТРОЙКО. Сглобяемите модулни елементи са проектирани и изработени съвместно с българска фирма. Основни характеристики на сглобяемите модулни елементи са: бързо сглобяване на място – 1 ден при 25–40 кв.м, и 2 дни при 60–120 кв.м, изолация  – 5 см стиропор, 5 см минерална вата, 4 см въздушна възглавница, защита – с охранително-конструктивна мембрана на под, стени и таван,  противопожарна устойчивост, противогръмотевична устойчивост, противоземетръсна устойчивост, подсигуреност срещу подпочвени и надпочвени води, екологични – в продуктите няма бетон и не променят екологичното равновесие на мястото на поставяне, и са подходящи за сглобяване и на трудно достъпни места. Изложението ще бъде открито от заместник-министъра на икономиката, енергетиката и туризма г-жа Ирена Младенова.Изложението е отворено от 10 до 19 часа. Входът е свободен.  
 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване