03/26/13 17:36
(http://www.klassa.bg/)

СИБАНК предлага на земеделците кредит овърдрафт срещу очакваните субсидии


СИБАНК предлага на земеделските производители кредит овърдрафт, срещу очакваните субсидии за обработваеми площи, при облекчени условия за отпускане на кредита. Има възможността да се кандидатства без подадено заявление за подпомагане в Областните агенции на Държавен фонд “Земеделие”, съобщиха от банката.

Кредитите са в размер до 90% от последната получена субсидия със срок на погасяване до 30 юни на следващата календарна година. Кредитиполучателите имат възможност многократно да усвояват средства от кредита при условията на овърдрафт. Погасяването на кредита е еднократно, при постъпване на средствата от субсидията.

Наред с кредитите срещу залог на субсидии за обработваеми площи, СИБАНК предлага на земеделските производители широка гама от други кредитни продукти, подпомагащи развитието на бизнеса им, допълват от банката. Такива са кредитите за финансиране на земеделска земя, за финансиране на проекти по Програмата за развитие на селските райони с гаранции от Национален гаранционен фонд и др.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване