04/01/13 13:08
(http://www.klassa.bg/)

Издигат нападателя на Ахмед Доган за депутат

Инициативен комитет в Бургас издига за депутат Октай Енимехмедов – нападателят на Ахмед Доган, съобщи bTV. Идеята е на съседи на Октай в бургаския квартал „Славейков”.

Неточност в документите е попречила на Инициативния комитет да се регистрира в събота, но пропуските са несъществени и отстраними, съобщиха от Районната избирателна комисия в морския град пред медиите.

Крайният срок за регистрацията е до 17 часа днес. Поддръжниците на Октай Енимехмедов трябва да внесат 5000 подписа за издигането му като независим депутат. 25-годишният студент във ВИАС е в ареста, след като през февруари нападна с газов пистолет тогавашния лидер на ДПС Ахмед Доган. Законът позволява мярката му да бъде променена, ако бъде допуснат да участва в изборите.

„Скъпи приятели, всички които искат да подкрепят издигането на кандидатурата за народен представител, като независим кандидат на Октай Енимехмедов, моля да изразят подкрепата си в организираната подписка!!! По-късно ще обявим местата, на които ще бъдат организирано събирането на подписи". Това написа във фейсбук днес Метин Енимехмедов, брат на Октай
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване