04/01/13 15:18
(http://www.hsnovini.com/)

“Хасково 2009″ с втора загуба от началото на сезона

Снимка: архив

“Хасково 2009″ направи грешна стъпка в борбата за влизане в Б група, като допусна поражение от “Асеновец” с 4:1, при гостуването си в среща от 23- ти кръг на В Югоизточна група. Загубата за хасковлии е втора от началото на сезона, след поражението от временния водач “Ботев” Гълъбово в 7- мия кръг.

През по- голямата си част двубоя се игра в средата на терена. Домакините поведоха с 2:0 още през първото полувреме, след не доби намеси на вратаря Емил Данчев. Още при 1:0 за домакините съдията предупреди феновете на “Асеновец”, че ще прекрати мача, заради хвърлени бомбички и предмети към играчите на Хасково. Дори на почивката изпълнителния директор на асеновградчани  се е наложило да успокоява агитката на домакините.

15 минути преди края на двубоя таранът на хасковлии Юлий Шекеров намали резултата за 2:1, след центриране на Николай Манчев и удар с глава на нападателя.

До края на двубоя футболистите на “Асеновец” отбелязаха още две попадения.

Сериозни пропуски за тима на Христо Георгиев направиха Станимир Баев и Георги Какалов.

Срещата освен с 4 гола във вратата на “Хасково 2009″ се отличи и със спорни съдийски отсъждания, коментираха хасковски запалянковци, посетили двубоя. В голяма част от ситуациите гостите протестираха срещу решенията на съдийската тройка, предимно за маркираните засади, в ущърб на гостите.

По време на двубоя хасковлии бяха подкрепяни и от близо стотина фена, пропътували разстоянието за да гледат своя отбор.

След загубата отборът от “Ямача” отстъпи лидерската позиция на тима на “Ботев” Гълъбово, който надви с 1:0 “Созопол” и натрупа 50 точки, с 1 повече от “Хасково 2009″. Именно с гълъбовци е следващият домакински мач на тима на Христо Георгиев, където хасковлии трябва да гонят задължителна победа.

Срещата е на 7- ми април от 17:00 часа.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване