04/01/13 15:47
(http://www.klassa.bg/)

Цветелина Бориславова: Шокирана съм от подслушването, но няма какво да крия

Не мога да допусна, че Станишев ще хвърли в публичното пространство такава информация, която е тежко обвинение, просто хей така. Много неприятно съм изненадана, не знам как да го коментирам, освен че се надявам да няма такива практики повече.  Това заяви пред  БНР председателят на Надзорния съвет на Българо-американската кредитна банка Цветелина Бориславова по повод получения от лидера на БСП Сергей Станишев сигнал за подслушване на политици и бизнесмени, сред имената, на които е и нейното.

Банкерката посочи, че не живее с подобни мисли и страхове. „Дори и да ме подслушват, аз нямам какво да крия", категорична бе тя и уточни, че това, което говори с близките си, винаги може да го каже и публично.
Тя все пак призна, че никак не й е приятно от това, че биха могли да съществуват подобни практики. „Шокирана съм донякъде, но смятам, че ако някой има нещо да говори с хора от бизнеса, най-нормалният начин е в открит диалог. Ако това е истина, което казва г-н Станишев", заяви Бориславова.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване