04/04/13 14:37
(http://www.klassa.bg/)

Мароканката Руби: Използваха ме, за да ударят Берлускони

„ Никога не съм имала платени сексуални контакти и никога със Силвио Берлускони. Бях използвана, за да ударят него“. Това каза през сълзи в четвъртък мароканката Руби, ключовата фигура в процеса за партита с малолетни във вилата на бившия италиански премиер.
На стълбите пред съда в Милано тя протестира, че магистратите не искат да я изслушат, а я изкарват проститутка. „За да ударят Берлускони медиите ми причиниха зло, животът ми е разбит“, каза още тя, цитирана от АНСА. По думите й сега е разбрала, че се води война срещу Берлускони и тя е била въвлечена в нея. Руби каза още, че магистратите са упражнили над нея „психологическо насилие“.
Заобиколена от десетки камери, мароканката четеше от написан текст и не отговори на журналистически въпроси.
Тя се появи пред съда с плакат на който пишеше: „Случаят Руби -не ви ли интересува истината? , „ Искам да се защитя от лъжи и предубеждения“. В текста й се казваше още, че тя съжалява, че разказвала лъжи и на Силвио Берлускони, но е уверена, че той ще й помогне, като казва истината.
По думите й в началото съдът е бил много приятелски настроен към нея, но си е променил поведението, когато е разбрал, че тя няма да обвини Берлускони.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване