04/08/13 14:00
(http://www.hsnovini.com/)

„Лидер – НИЕ – БНД”: Приоритет е възстановяването на икономиката

Коалиция “Лидер-НИЕ-БНД” представи днес листата си за народни представители

Възстановяване на българската икономика, е една от спешните мерки, които трябва да вземе новия парламент. На това мнение са от коалиция „Лидер – НИЕ – БНД”, които днес на пресконференция представиха общата си листа за народни представители от региона.

Водач на хасковската листа е председателят на партия НИЕ и бивш заместник-кмет на община Пловдив Петко Атанасов. “Ново възраждане е нужно на страната ни. Колегите от „Лидер” се оказаха с много близки до нас позиции, тъй като те също залагат като  нас на  възстановяването на българската икономика”, сподели Атанасов. Акцентът ще бъде насочен към дребния и среден бизнес, чието развитие ще се отрази позитивно и на останалите сектори и отрасли в икономиката.

Втори в листата е общинския председател на „Лидер” в Димитровград Юлиян Семерджиев. По настоящем той е и общински съветник. Трета е Марияна Тодорова, учител в хасковското училище “Васил Левски”, а четвърти инженер Стоянчо Илиев, следван от Митко Арабаджиев, Божидар Боев, Деница Жекова и инженер Пламен Чалъков. От коалицията ще работят и в посока създаване на ново териториално делене в страната. Причината – задлъжнели общини, заради малък брой данъкоплатци.

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване