04/09/13 11:10
(http://www.hsnovini.com/)

СДС: Ще водим война срещу бедността

Кандидатите на СДС

Коалиция СДС представи днес в Хасково кандидатите си за народни представители и обяви, че ще води война срещу бедността. Георги Шишков е водач на листата на коалицията, следват го Евгени Колев, Любомир Михов и Железан Узунов.

В началото на пресконференцията бе коментиран гафът на РИК. Припомняме, че Районната избирателна комисия публикува на сайта на областна администрация имената на сините заедно с ЕГН-тата им, което е нарушение на Закона за защита на личните данни.

„Започнахме малко с фалстарт- мача още не е свирен, а на нас започнаха да ни показват картони. В началото ЦИК ни оряза от към представители в районните комисии, после самата РИК ни публикува личните данни. Ние сме малко озадачени защо така, явно на някой нещо му е неприятно нашето възраждане и възстановяване”, заяви водачът на листата Георги Шишков.

В момента сме изправени пред избор между лесното и правилното. Лесния избор е да се наредиш до силния. Ние изпрахме правилния път на консолидация, обявиха още от коалицията.

„Обединените земеделци, СДС и другите партии в коалицията ще работим за нов начин на водене на политическа кампания, ще бъдем толерантни, нашата задача е да поставим начало на нов начин на водене на политическия живот в страната като цяло”, допълни Евгени Колев.

Сините ще работят за второ ниво на местно самоуправление, силна регионална политика и по-силно икономическо сътрудничество със съседните страни, стана ясно още днес.

Маринела Филипова

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване