04/10/13 14:51
(http://www.hsnovini.com/)

Два златни медала за КА “Виолена” от турнир в Словакия

С два златни медала се завърнаха 6 състезатели на КА “Виолена” от 14-то издание на Международен турнир по спортна аеробика в словашкия град Нове Замки. Първенци в своята възрастова групи са станали Димана Николова в тандем на смесени двойки с Ангел Казаков. Второто злато е отново за Ангел Казаков в индивидуалното представяне  при 12- 14 г.

 

Само 0,05 стотни не са достигнали на Димана Николова и Яна Колева в индивидуалната надпревара съответно при 12-14 и 9-11 г. да спечелят бронзовите медали.Тихомир Баротев,който за първа година се състезава при 15-17 годишните,също с 0,05 стотни е изпуснал бронзовия медал.

“В деня на контролните проигравания всички спортни специалисти бяха силно впечатлени от съчетанието и изпълнението на Тихомир, за което получи много поздравления и прогнози че в много близко време той ще е със злато в най-големите състезания по спортната аеробика.Преди 3 г. имаше същата прогноза за него при 12-14 г.”, коментира старши треньора на КА “Виолена” Теменуга Илиева.

След международния турнир в Словакия пред възпитаниците на Теменуга Илиева предстои участие на държавния шампионат след 1 месец, веднага след него са Гранд при за мъже и жени и международния турнир за деца, юноши и девойки на Боровец, където сили ще мерят състезатели от над 17 държави.

Хасково Новини

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване