04/10/13 16:43
(http://www.hsnovini.com/)

Зов за помощ: 42-годишна хасковлийка се нуждае от животоспасяваща операция

Ценка Христова Абу Таюн

42-годишната хасковлийка Ценка Христова е в тежко състояние и се нуждае от спешна операция в столична болница. Преди седмица й открили разсейки на тумор в малкия мозък. Специалистите й дават шанс за живот, ако бъде оперирана навреме. За да се подложи на интервенцията са й необходими 2 000 лева.

42-годишната хасковлийка е трудно подвижна. За нея се грижи съпругът й – ливанецът Ибрахим Абу Таюн, който е със статут на временно пребиваващ в страната ни. Той се грижи и за 13-годишната им дъщеря. Здравословните проблеми на Ценка започнали преди 7 години, когато й открили тумор в малкия мозък.

Тогава Ценка се подложила на операция в столична клиника. От преди месец здравословното състояние на жената отново се влошило. Направените й изследвания на магнитен резонанс преди седмица показали наличие на разсейки в малкия мозък. Консултирали се и със специалисти от София. Професорът прегледал Ценка обяснил, че е нужно имплантирането на платка, която струва 2 000 лева.

За Ценка се грижи мъжът й – ливанецът Ибрахим

Семейството живее в общинско жилище и едвам покриват разходите си. Спрели им тока заради неплатена сметка. Ибрахим е безработен от 2 години, преди това е работил в строителството и като преводач от арабски език. Мъжът се надява на помощта на добри хора за операцията на Ценка.

За целта е разкрита банкова сметка:

Корпоративна ТВ АД, София

BIC: KORPBGSF

IBAN: BG65 KORP 9229 1019 4872 01

Ценка Христова Абу Таюн

Ибрахим Абу Таюн

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване