04/10/13 15:23
(http://www.hsnovini.com/)

Ротарианци дариха легла на дом “Марина”

Президентът на Ротари клуб “Хасково- Аида” д-р Генева ( отдясно) получи благодарности за дарението

34 нови легла и спални комплекти получи като дарение Дневен център за деца и възрастни с увреждания „Марина”. Придобивката бе предоставена от Ротари клуб “Хасково- Аида”, които за пореден път помагат на дома.

Дарението на ратарианци е част от тяхната инициатива, всяка година да изпълняват подобен род проекти. Тазгодишният, наречен „Равен шанш” отново е насочен към дом “Марина”. Дневният център вече е оборудван с климатици, сега помощта е насочена към спалните помещения.

“В клуба има традиции, нашите проекти винаги са насочени към хора, които имат най- голяма нужда от нашата помощ и винаги се опитваме да даряваме нещо качествено и стойностно. От две години насам Ротари клуб “Хасково- Аида” е насочил своите усилия към децата в неравностойно положение, а именно тези, които обитават дом “Марина”, заяви президента на клуба д-р Генева.

От Дневния център изразиха благодарност за оказаната им помощ и си пожелаха и занапред да поддържат контакти с голямото семейство на Ротари клуб “Хасково- Аида”.

От дом “Марина” благодариха на най- младите членове на клуба за заинтересоваността им тъй като често извършвали посещения и разнообразявали ежедневието на децата и възрастните. Капацитетът на дома е 56 души, а към настоящия момент там са настанени 26 деца и 20 възрастни.

Специален поздрав за децата и персонала на дома отправиха танцьори от Младежки център- Хасково.

Хасково Новини

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване