04/15/13 22:45
(http://www.klassa.bg/)

NEWS7 с новини на всеки час

От понеделник 15 април, информационният канал NEWS7 ще излъчва кратки емисии новини на всеки час. От сутрин в 7 до 19 часа вечер през цялата седмица на всеки кръгъл час зрителите ще научават най-актуалните новини и събития до този момент.
Водещите Вероника Чанева, Виктория Ангелова, Даниела Владимирова и Камелия Александрова ще съобщават актуалните новини от страната и света до този час.
С новите емисии информационният канал затвърждава програмната си схема и продължава да се развива и да предоставя на зрителите точна и актуална информация по всяко време на деня. Централнaта емисия новини на NEWS7 е в 20 часа, а късната – от 23 часа. След всички най-важни новини от страната, случили се през деня, има отделен сегмент с международни новини. Освен публицистичните предавания „Още нещо” (понеделник – петък, от 9 до 11:30), NEWSROOM (понеделник - петък, от 17 до 19 часа), футболните мачове от италианската Сериа А и българското NEWS7 футболно първенство, в програмата на новия канал зрителите могат да се наслаждават и на документалните филми от поредиците „Пътуване със CNN”, „Най-удивителните фотографии на Нешънал Джиографик”, „Познатата вселена” и много други.




Можете да пишете на адрес office@news7.bg и на фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/news7.bg
Зрителски сигнали можете да подавате на горещите ни телефони 0876 770 770 и 0878 770 770.








За NEWS7:
Новият български телевизионен канал стартира през месец март 2013 и използва наземните и салетитни честоти на BBT. Информационният канал залага на новинарски емисии, публицистични предавания и документални филми. NEWS7 е част от семейството канали TV7 и Super7 и е най-големият афилиейт на CNN в Източна Европа.



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване