04/15/13 05:25
(http://www.klassa.bg/)

В клипа на ГЕРБ - Барозу, Меркел, Обама, Ромпой

Зам. председателят на ГЕРБ и председател на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов призова в Карлово гласоподавателите да бъдат разумни и да не си губят времето на 12 май, предаде репортер на БГНЕС.
45 партии и коалиции няма как да се запомнят, тази, която трябва да запомните е № 15 - на ГЕРБ, подчерта бившия министър на вътрешните работи. Ние няма да отговаряме на нашите опоненти, които коментират думите ни, подчерта Цветанов. Веднага след него на сцената излезе, както винаги Веселин Маринов.
Публиката дошла на площада преобладаваше от 15-16 годишни тийнейджъри, които ръкопляскаха най-много и се въодушевиха, когато разбраха, че в концертната програма ще участва популярния певец Рафи.
На площада, независимо от ГЕРБ-ерския ентусиазъм и богатия концерт присъстваше и бедността, като част от същността на хората, дошли като на забавление.
В предизборния клип на ГЕРБ, демонстриран в Карлово, са показани срещите на Бойко Борисов с Меркел, Обама, Барозу, Ромпой. Доста политически некомпетентно като избор, защото тези личности биха се срещали с всеки, който е на премиерския пост, което няма никакво отношение, към която и да е политическа партия, но както е известно протокола на международните отношения и дипломацията не са силната част на ГЕРБ.




















БГНЕС

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване