04/18/13 12:15
(http://www.hsnovini.com/)

Нов конкурс за шеф на ИАРА- Хасково

Д-р Драгомир Господинов- изпълнителен директор ИАРА- София

Нов конкурс за длъжността ръководител на териториалното звено на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури в Хасково ще се проведе до края на месеца, коментира за Хасково Новини началникът на централното управление д-р Драгомир Господинов. Причината за повторното провеждане на конкурс след отстраняването на д-р Милчо Милчев е факта, че нито един от кандидатстващите не се е справил успешно на първия изпит.

“Провеждането на нов конкурс е поради факта, че на проведения на 15- ти април първи конкурс нито един от четиримата явили се за длъжността ръководител на териториалното звено в Хасково, не издържа теста и нямаше всъщност как да продължи за втория етап, който е интервю. Заради несправянето на кандидатите ще бъде насрочен нов конкурс, който най- вероятно ще бъде до края на месец април”, заяви д-р Драгомир Господинов.

За следващия конкурс ще се набират наново документи и желаещите да кандидатстват ще имат възможността в едноседмичен срок да си подадат заявленията.

“Сред условията, на които трябва да се отговаря са висше образование, с магистърска степен както и да имат управленчески опит, т. е. да са заемали такава длъжност в някои други фирми или държавни институции и да имат минимален стаж 3 години”, допълни още д-р Господинов.

От Изпълнителната агенция коментираха, че отстранения бивш вече шеф на ИАРА- Хасково д-р Милчо Милчев също може да кандидатства за длъжността и да заеме поста наново.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване