04/18/13 16:16
(http://www.hsnovini.com/)

УНСС – Хасково привлича кандидат-студенти с нова специалност

Ден на отворени врати за дванадесетокласници от региона проведе днес Регионалния център за дистанционно обучение на УНСС в Хасково. Инициативата е за втора поредна година. Десетки младежи дойдоха да се запознаят с условията за прием и възможностите за обучение и да получат отговор на въпросите, които ги интересуват. Предлаганите специалности за степен “бакалавър” са “Икономика” и “Бизнес администрация”. За първа година центърът за дистанционно обучение  предлага  специалността “Счетоводство и контрол.

Приемът за новата учебната година е с оценка от държавен зрелостен изпит, както и с оценка от предварителен или редовен кандидат-студентски изпит в УНСС. Трима души са се борили миналата година за едно място в Регионалния център за дистанционно обучение на УНСС в Хасково, съобщи днес директорът доц. д-р Живко Драганов.

Доц. д-р Живко Драганов, директор на Регионален център за дистанционно обучение на УНСС в Хасково

Желаещите да учат в Регионалния център за дистанционно обучение в Хасково трябва да подадат документи от 10 юни до 3 юли.

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Хасково Новини

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване