04/19/13 15:50
(http://www.hsnovini.com/)

„Горда България”: Натиск и репресия фалират фирмите

Кандидат- депутати от коалиция “Горда България” посетиха Димитровградския пазар

Малкият и среден бизнес бяха съсипани през последните четири години и огромна част от фирмите фалираха, заяви водачът на листата на коалиция Горда България” инж. Георги Ривов. Днес той се срещна с търговци на Димитровградския пазар. Повод за посещението му бяха и зачестилите на тържището през последните седмици проверки на НАП и Комисията за защита на потребителите.

 

„В една предизборна ситуация ние смятаме, че това се прави с цел да се окаже натиск и да се всява страх сред хората. През последните четири години се нагледахме на акции, в които целта беше да се ликвидира българската икономика и българския бизнес”, заяви водачът на „Горда България”.

 

Според него обедняването на хората и фалитите на фирми се дължат на натиска и репресията над малкия и среден бизнес през последните години.

 

„Димитровградският пазар е един барометър на българската икономика, а днес видяхме, че повече от половината щандове са затворени. Така е в Цяла България”, заяви Ривов.

 

„В програмата на коалиция „Горда България” на фокус е малкия и среден бизнес като гръбнак на българската икономика. Ние залагаме на интелигентен икономически растеж между 7 и 10 процента. Единствено и само по този начин можем да достигнем европейските икономики и след няколко години да имаме средно европейски доходи”, добави водачът на „Горда България”.

Инж. Георги Ривов изслуша проблемите на търговците

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване