04/20/13 13:55
(http://www.klassa.bg/)

Орешарски чисти боклук във Варна с надежда за "друг тип политики"

Водачът на листата на Коалиция за България във Варна Пламен Орешарски, кандидат-депутатите Красимир Янков, Борислав Гуцанов и Анелия Клисарова, както и членове на младежкото обединение на БСП се включиха в инициативата „Да изчистим България за един ден“. Те почистиха междублокови пространства в квартал „Чайка“ в града.

„Надявам се, че няма да чистим само един ден в годината, но дори и този ден струва ми се влияе мобилизиращо на всички нас, да опазваме чистотата през останалите дни на годината,“ коментира Орешарски.

Борислав Гуцанов изтъкна, че всички българи заедно могат да променят страната. „Било то като почистване, било то като икономика, било то като развитие. Така че, това е посланието, което искаме да кажем,” коментира кандидат-депутатът.

„Много ми се иска това да е началото на друг тип политики в страната, така че, да изградим една по-конкурентна икономика и да върнем страната на пътя на напредъка,“ призна Пламен Орешарски.

За няколко часа бяха събрани стотина торби с отпадъци.














btvnews.bg



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване