04/20/13 10:33
(http://www.klassa.bg/)

С парите, които ГЕРБ изразходва за концерта в Карлово, можеха да бъдат направени две спортни площадки в града

С парите, които ГЕРБ изразходва за концерта в Карлово, спокойно можеха да бъдат направени две спортни площадки в града. Това каза в интервю за Агенция „Фокус” Пламен Славов, четвърти в листата на „Коалиция за България” в Пловдив-област. „Щеше да има много по-голяма полза и за децата, и за младежите, и за по-възрастните хора да има две спортни площадки в Карлово, за да могат в свободното си време да спортуват, да се занимават с нещо полезно”, добави Славов.
„Много пари, много помпозност, демонстриране на финансова мощ, на възможности и огромни пари, които се хвърлят за външния и представителния вид на кампанията, без да се говори по същество за послания, за резултати, за управление. Явно цялата им кампания ще бъде такава. Ще се търсят популярни изпълнители, популярни лица от шоубизнеса, за да се привличат хора”, добави Пламен Славов в коментар на откриването на предизборната кампания на ГЕРБ в Пловдив-област. „Явно многото пари на ГЕРБ, милионите, които са приготвили за тази кампания, се използват точно за това. Но хората разбират и виждат това и не го приемат, защото не могат да приемат, че такава пищна кампания е нормална и естествена в ситуация, в която хората изнемогват”, посочи Славов.



















Яница ТАНЕВА


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване