04/22/13 21:44
(http://e-vestnik.bg/)

Иво Желев, ангелът на Касиел, направи сингъл

Койна Русева пее в дует
Актрисата Койна Русева пее в дует с актьора Иво Желев на промоцията на негов сингъл “Холивуд” в Студио 5 на НДК. Снимка: Ангелите на Касиел, страница във Фейсбук

Иво Желев, актоьор, един от „Ангелите на Касиел”, носител на награда „Икар” за дебют за представлението „Клер, Мадам, Соланж” (заедно с другия ангел – Силвия Станоева), дебютира със свой собствен сингъл и видеоклип.

Иво и Силвия изнесоха миналата и тази година няколко представления, в които пеят впечатляващо като кабаретни артисти. Паралелно с това впечатлиха публиката с представлението „Клер, Мадам, Соланж” в Червената къща, за което получиха наградата „Икар”. Вдъхновител, режисьор, изпълнителен продуцент и партньор на сцената за двамата е Касиел Ноа Ашер. Не без нейната амбиция Иво направи първи опит със сингъла „Холивуд”.

Той беше предсатвен на 14 април в „Студио 5” на НДК с изненадащ концерт-спектакъл „Холивуд”, в който в дует с Иво се появиха актрисите Койна Русева, Ева Тепавичарова, Лилия Марвиля. Концертът е бил замислен като еднократно събитие. В него участваха Васил Пармаков – клавишни, и Мирослав Иванов – китара. На концерта Иво изпя няколко кавъра на известни шлагери и представи сингъла и клипа “Холивуд”.
2
5-годишният певец и актьор Иво Желев се появи за пръв път пред по-широка публика в риалити шоу по ТВ7, където заедно със Силвия Стоева бяха в отбор начинаещи актьори - „Ангелите на Касиел”. Касиел ги харесва и тримата започват съвместни проекти.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване