04/24/13 15:54
(http://www.klassa.bg/)

От "Енерго про" освободиха двама шефове на отдели

След публикация в Klassa.bg от 10.04.2013г. ръководството на енергоразпределителното дружество, обслужващо потребителите в североизточна България " Енерго Про" е освободило две от юристките си, осигуряващи чадър над адвокатското дружество, получаващо по 40 хиляди лева на седмица. Според собствена информация на klassa.bg това са завеждащата отдел "Съдебни Събирания на вземанията", както и началникът на отдел "Правен" в дружеството. Те са били освободени на 22.04.2013г. поради "липса на контрол върху аутсорсинг услуги, възложени на външни изпълнители". От компанията "Енерго Про" нито отрекоха, нито потвърдиха информацията ни, като подчертаха, че основният принцип на политиката по отношение на служителите и мениджърите е те да постигат целите на компанията.
До избирането на нови ръководители на ключовите за компанията места ще бъдат назначени временно изпълняващи длъжностите юристконсулти от двата отдела. Очаква се да бъде проведен конкурс за външни юристи, който ще заемат овакантените позиции.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване