04/27/13 08:30
(http://www.klassa.bg/)

София: Временни промени на движението ще има заради провеждане на предизборна велообиколка

Временни промени на движението ще има днес във връзка с провеждане на велообиколка в рамките на предизборна кампания, съобщиха от пресцентъра на Столична община. Сборен пункт на участниците във велообиколката се организира пред клуба на ПП „ГЕРБ” – район „Илинден” на ул. „Чавдарица”, бл. 298А от 09.00 часа.
Велообиколката ще се проведе от 09.00 часа по следния маршрут: от сборния пункт на ул. „Чавдарица”, бл. 298А, наляво по бул. „Сливница”, надясно по ул.„Адам Мицкевич”, надясно по ул.„Хан Кубрат”, наляво по ул. „Бели Дунав”, на дясно по бул. „Ломско шосе” по велосипедната алея надлез „Надежда”, надясно по бул. „Рожен”, по ул. „Скопие”, по ул. „Габрово, бул. „Константин Величков”, надясно по ул. „Цар Симеон” до парк „Света Троица”. Велообиколката ще се проведе в крайна дясна лента по посока на движението.
Столична дирекция на вътрешните работи да осигури охрана на мероприятието и постове за контрол и регулиране на движението, като съвместно с линейния контрол на „Център за градска мобилност” ЕАД да спират и възстановяват поетапно движението на пътните превозни средства и колите на градския транспорт в зависимост от преминаването на участниците във велообиколката.
















Столична община.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване