04/27/13 19:59
(http://www.klassa.bg/)

Щастливият Николай Митов: Като биеш ЦСКА, е голям кеф

Николай Митов извоюва победа още в първото си вечно дерби като треньор и съвсем естествено настроението му бе доста приповдигнато след успеха с 2:1 на Левски над ЦСКА.

 

В момента няма по-щастлив човек от мен. Като биеш ЦСКА е голям кеф", бе първият коментар на Митов.

"За мен това е логичният резултат. Искам да поздравя момчетата за характера, себераздаването, волята. Така се става шампион, така се бие ЦСКА!

През цялото време исках победата, сигурен бях, че ще победим. През първото полувреме тотално ги смачкахме. Победите дават увереност, побеждаваш ли, получаваш самочувствие и увереност. Така се печелят шампионски титли. Силата на Левски е публика и играчи всички заедно. Така съм възпитан от дете”, допълни треньорът.

 

На въпрос дали Милен Радуканов не го е изненадал "със странен състав":

"Не ни изненада с нищо. Спечелихме мача най-вече с пресата".

За влизането в игра на Владимир Гаджев и състава:

"Владо беше подготвен за 20-25 минути. Изпусна две положения, но подаде за гола. Антонио Вутов е много добър футболист и в него е бъдещето. Той е свястно момче. Жоао Силва показа, че е силен футболист и днес се отблагодари на отбора.

Има още шест мача, всеки мач играем за победа. В понеделник мислим за Локомотив (Пловдив). Всичко е в наши ръце", завърши Митов.

 















zonasport.bg



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване