04/28/13 12:25
(http://www.klassa.bg/)

Кръстю Лафазанов като лъв, съдия и философ

Само за 30 секунди актьорът Кръстю Лафазанов успява да премине през превъплащенията на лъв, съдия, философ и детектив в новия клип на Шуменско. С него комикът и любимата бира на поколения българи възобновяват сътрудничеството си след близо 5 години пауза. В новото видео с традиционното чувство за хумор Лафазанов прави нов прочит на закона за гравитацията и открива закона на Шуменско за втората бира: Отварянето на една бира води до отварянето на втора бира. Откривателският клип се завърта в телезионния ефир от следващата седмицата.

С радост възобновихме партньорстовото си с Кръстю Лафазанов, защото той е един от най-любимите актьори на българите и според проучванията ни се възприема по естествен начин като лицето на Шуменско. Между него и Шуменско има много общи неща – чувството за хумор, положителната емоция, близостта с хората, обясни Цветелина Милчева, Бранд мениджър на Шуменско в Карлсберг България. Вярваме, че хората ще харесат клипа, защото в контекста на все по-интензивната и сложна рекламна комуникация, той се разбира лесно, забавен е и те кара да се усмихнеш. А в края на краищата това трябва да правят и добрата реклама, и добрата бира, категорична е тя.
Видеото представя най-мащабната като брой награди промоция, правена от бирена компания у нас. В нея феновете на Шуменско Premium могат да спечелят 1 млн. бири, като е достатъчно да открият символа под капачката. Концепцията отново е дело на Noble Graphics, а режисьор на видеото е Стоян Радев.

Щастливи сме, че сценарият и продължителността на клипа ни позволиха да дадем малко повече “въздух” на импровизаторския талант на Кръстю. Беше удоволсвие да се наблюдава, как актьорът интерпретира и доразвива отделните сцени. Той е абсолютен професионалист, изключително дисциплиниран и непретенциозен. От друга страна артистичното му присъствие продължава и в почивките извън снимачната площадка. Той е непрекъснат източник на забавни истории и случки от богатата му актьорска биография, разказва Чавдар Кенаров, Управител на Noble Graphics.

 

Това е шестият клип на Шуменско, който залага на таланта и присъствието на Кръстю Лафазанов. От тях все още актуални са репликите Шшшуменско хората сбира и Коте, дай едно Шшшуменско. През 2007 година актьорът влезе в кадри от първия български рекламен клип на Шуменско от 1940 г, а малко по-късно дори асистира на Георги Аспарухов-Гунди за легендарния гол срещу Англия на Уембли през 1968 година.

 

 



 


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване