04/28/13 09:10
(http://www.klassa.bg/)

„Сдружение Азбукари“ посети Дневния център за деца и възрастни с увреждания „Марина“ в гр. Хасково

Екипът на „Сдружение Азбукари“ посети  Дневния център за деца и възрастни с увреждания „Марина“ в гр. Хасково, където председателят на  организацията Цвета Кирилова  връчи  дарение от специализирани помагала за логопедична работа с деца.  Кирилова заяви , че подаръкът за дома е жест ,  в отговор на големия концерт, който гр. Хасково направи в подкрепа на каузата на Сдружение Азбукари за изграждане на първата в България комбинирана, обществена детска площадка за игра и обучение , адаптирана и за деца със специални потребности. Организацията не за първи път дарява помагала и вещи на домове за деца и това, че сега сме в  Хасково  е доказателство , че не сме концентрирани единствено в столицата, а протягаме ръка към всички , които имат нужда, независимо в коя част на страната  се намират, подчерта още бившата телевизионна водеща.
Събитието е част от поредицата инициативи на „Сдружение Азбукари“, предхождащи второто издание на детския фестивал „Вярвам в теб!”, който тази година ще се проведе на Празника на детето - 1 юни и Деня на Ботев - 2 юни в Южния парк в София. За втора поредна година ще бъде дадена възможност на децата да покажат своите артистични и спортни таланти, като входът ще бъде напълно свободен.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване