04/29/13 11:50
(http://www.klassa.bg/)

"Дървото на живота" донесе много емоции в Благоевград

Теодора Духовникова и „Дървото на живота” бяха  гости на Благоевград
Актрисата сподели, че има много приятели в града и се чувства много добре сред публиката
Тази седмица „Дървото на живота” посети и Благоевград. Прожекцията, която обиколи множество градове из страната, пристигна в Благоевград заедно с проф. Андрей Пантев, в качеството си на официален говорител и актрисата Теодора Духовникова, като представител на актьорския състав. Теодора зарадва почитателите си и най-вече младата публика от Езикова гимназия “Акад. Людмил Стоянов”, за която беше истинско преживяване да види лично с актрисата, да се снима и да вземе автограф на емблематичните плакати от „Дървото на Живота”. Теодора Духовникова излезе пред аудиторията преди старта на новия епизод 9 и разказа интересни факти от заснемането, както и какво е дала на своята героиня. „Божура е много интересна дама, но ще видите, че нейният нрав може да не е толкова мил, както изглежда”, споделя Духовникова. Още със самото си влизане в залата, тя целуна рекламния банер с Владо Карамазов и това предизвика въпроси от публиката, ня които Духовникова отговори, че с Владо са изключително близки приятели: „Снимките бяха голямо удоволствие. Много се смяхме с Владо на сцените, в които трябваше да се бием”. Зрителите искрено се забавляваха на Панто, Божура и „аутомобила”, които често се появяваха в епизода.
Срещата с актрисата вдъхна кураж на децата сред публиката, които учат актьорско майсторство. Духовникова поговори с тях за промените в българското кино и театър и за собствената си кариера, като им пожела много успех в начинанието.
Прожекциите на „Дървото на живота” ще продължат след Великденските празници. За повече инфромация за сериала следете сайта: http://bulgarskatasaga.tv7.bg и официалната FacebookЮстраница http://facebook.com/BulgarskataSaga





Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване