04/29/13 14:32
(http://www.klassa.bg/)

Момчил Андреев напуска поста главен изпълнителен директор на „Райфайзенбанк“


Момчил Андреев - председател на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на „Райфайзенбанк“ (България) ЕАД, ще напусне банката от 30 юни 2013 г., за да работи извън групата „Райфайзен“, съобщиха от финансовата институция. Андреев е член на Управителния съвет на банката от 1997 г. и главен изпълнителен директор от 2003 г.

„Момчил Андреев е много способен, отдаден на работата си и ориентиран към резултати мениджър. Под неговото ръководство “Райфайзенбанк” стана една от водещите универсални банки в България”, каза Херберт Степич, главен изпълнителен директор на “Райфайзен Банк Интернешънъл” и председател на Надзорния съвет на “Райфайзенбанк” (България). „Много съжалявам за решението на г-н Андреев. Бих искал да му благодаря за усилията и приноса му към успеха на банката и на групата “Райфайзен”, допълни Степич.

До назначаването на нов главен изпълнителен директор, Ценка Петкова ще поеме и функциите на главен изпълнителен директор, в допълнение към сегашните на главен финансов и главен оперативен директор на банката.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване