05/02/13 20:23
(http://www.klassa.bg/)

Бойко Борисов: Много неща сме направили, допуснали сме грешки, поправяме ги - имаме много млади кадри в партията

Много неща сме направили, много грешки сме допуснали, поправяме ги - имаме много млади кадри в партията. Това заяви лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов пред събралото се множество от над 7000 души на площада в Силистра, предаде репортер на Радио „Фокус” - Варна. Борисов заяви, че е изключително благодарен за това, че българският народ може да прощава, и затова, че има доверие на ГЕРБ. Настава тежко време – ДПС рязко губи мощност. БСП изостават и могат да пуснат и най-гнусните компромати срещу ГЕРБ, и допълни – това е така, защото БСП не искат правителство. Но нека си видят площадите. За разлика от БСП площадите по време на предизборната кампания на ГЕРБ са пълни, защото прави нови пътища, нови църкви, подобрена инфраструктура, обновен е и резерватът Сребърна, посочи Борисов. Той призна, че това което го „вдивява” е, че Иван Костов не е казал една негативна дума срещу другите партии, а само срещу ГЕРБ. Той призова симпатизантите, че трябва да се върви напред и ГЕРБ има нужда от подкрепа. Според Борисов е необходимо в тази мръсна предизборна кампания да има малко смях и ведро настроение, и това той демонстрира като първо беше предшестван на сцената от познат от телевизионния екран негов прототип – актьора Любо Нейков, който разведри множеството, влизайки в ролята на Бойко Борисов за кратко.
С кратко слово се обърна към събралите се и зам.-председателят на ПП ГЕРБ и председател на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов. Той припомни, че по време на управлението на ГЕРБ са усвоени над 10 млрд. лв. и това е политика в интерес на хората. За пример той посочи, че само за 2012 г. в Силистра са инвестирани над 3 млн. лв. Цветанов изрази увереност, че градивната политика на ГЕРБ ще продължи, ако партията спечели убедително на тези избори, а защо не и да се пребори и за трети мандат. Цветанов отправи специална благодарност към всички общини в Силистренска област, където бастионите на ДПС са превзети от ГЕРБ на последните избори. Той каза още, че ГЕРБ предлагат след 12 май самостоятелно правителство и подготовка за новия програмен период на ЕС, като призова хората да гласуват по съвест, не по страх.


















Жулиета НИКОЛОВА


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване