05/02/13 06:25
(http://www.klassa.bg/)

Борисов: Абсолютно подкрепям Цветанов

Абсолютно подкрепям Цветан Цветанов. Такъв кратък и лаконичен коментар направи пред журналисти край Шумен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка с изявлението на заместника му, че би се отказал от имунитета си, но след изборите.

Борисов даде да се разбере, че не желае да обсъжда темата по-задълбочено и съсредоточи внимание и коментари към новоизграждащия се участък Шумен-Белокопотиво от магистрала "Хемус".

„О, колко красива е станала, колкото и да ви е яд. Това е нашият труд, това е нашият резултат. Вижда се и напред, и назад. Така че каквото и да говорят, това остава за хората. Каквото и да правят, това остава и за хората”, каза експремиерът, който бе придружаван от Лиляна Павлова, Цветан Цветанов и кандидати за народни представители от Шуменския избирателен район.

Борисов не пропусна да отбележи, че „тази магистрала можеше да е готова само с парите от Цанков камък, но хидроинженерът трябваше да си прибере хонорара”.

„На Делиормана поне да бяха направили канализация, за разлика от тях при нас няма град или село, в което да не сме направили нещо добро”, похвали се доскорошният министър-председател при разговор с хората, докато инспектираше автомагистралата.

„На мен пък ми е хубаво, когато хора с турски имена от смесените райони ми разказват как са получавали нареждания от горе да прехвърлят гласове на БСП. Те ли ще ми говорят на мен за манипулации на изборите”, каза още Бойко Борисов.


















btvnews.bg


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване