05/02/13 12:04
(http://www.hsnovini.com/)

Утре “Хасково 2009″ посреща отличните в последно време “Свиленград 1921″

Снимка: архив

Утре “Хасково 2009″ излиза на градския стадион в регионално дерби срещу “Свиленград”. Победата за хасковлии при домакинството от 29 –тия кръг е задължителна, ако искат да запазят шансовете си за “Б” група от догодина.

От 17:00 часа хасковлии ще излязат на градския стадион срещу представящият се отлично в последно време тим на “Свиленград 1921″. Граничарите ще се опитат да продължат добрата си серия от 7 поредни победи, в резултат на които се изкачиха до 4- то място и да изместят тима на Хасково. От друга страна момчетата на Димчо Ненов трябва да търсят задължителна победа, не само за да съхранят някакви шансове за влизане в “Б” група, а и за да покажат, че са способни да побеждават. Първата среща между двата тима играна в 12- ти кръг на терена на “Свиленград” завърши 0:0. Последната загуба в първенството за тях бе преди цели 7 мача, когато паднаха с 2:0 от “Верея”- Стара Загора. Хасковлии са на другия полюс. След отличното представяне през първия полусезон, през втория се представят колебливо, а в последните 7 мача имат само три победи.

Именно сега е момента момчетата на Димчо Ненов да покажат , че желаят да класират тима в “Б” група и да триумфират на края на сезона. За това обаче им трябва и помощта на “Ботев”- Гълъбово, който от своя страна трябва да направи няколко последователни грешки и да загуби точки.

В следващият кръг “Ботев” е домакин на “Загорец”- Нова Загора.

Преди срещите “Хасково 2009″ заема трета позиция с 55 точки, на две от втория “Мастер” Бургас, който гостува на “Асеновец”.

Младен Желязков

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване