05/05/13 09:11
(http://www.klassa.bg/)

Кличко постави Пианета на колене!

Владимир Кличко триумфира в мача срещу Франческо Пианета, който имахте възможност да гледате пряко на voyo.bg. Срещата приключи в шестия рунд, когато украинецът спечели с нокаут и защити световните си титли.

Как се разви срещата?

В първия рунд Пианета се представи много добре, но все пак си пролича, че класата на Кличко е по-голяма. Украинецът демонстрира, че изобщо няма намерение да се дава лесно.

Във втория сет италианецът стигна до брадата на Кличко с ляво кроше и си заслужи аплодисментите на публиката. Украинецът обаче успяваше да задържи дистанцията. В края на втория рунд чудесна атака на Кличко завърши с десен прав.

В третата част италианецът се окупити и максимално затрудни съперника си. Пианета показа умела тактика, въпреки че губеше мача.

В четвъртата част силата на ударите на Пианета намаля, а при едно негово подхлъзване се стигна до нокдаун. Последва страхотен десен прав в главата на Пианета, при който италианецът изглеждаше смешен.

След ляво кроше в лицето на италианеца се стигна до втори нокдаун.

В шестата част Пианета изпадна в глуха защита като се отбраняваше от тежките прави удари на украинеца. Кличко бе спокоен и методичен в действията си и чувстваше, че съперникът му е изнемощял. С десен прав в главата и ляво кроше Кличко удари Пианета в земята и тук срещата приключи с нокаут в полза на големия украинец!



























zonasport.bg


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване