05/06/13 12:11
(http://www.klassa.bg/)

Едва на 23 е, но е готова да роди бебе на Кличко

Едно момиче отново привлече вниманието на медиите по време на мача между Владимир Кличко и Франческо Пианета. Става дума за гаджето на големия украинец - сладката актриса Хейдън Панетиер. Тя го подкрепяше неистово срещу италианеца и това очевидно даде резултат - той спечели с нокаут още в шестия рунд.

Хейдън Панетиер, Владимир Кличко
(Photo: Getty Images/Guliver Photos)

Връзката на двамата обаче е минавала през сериозни трудности. През 2011 година те се разделят, но две години по-късно отново са заедно и сега изглеждат доста стабилна двойка. Нещо повече - блондинката признава, че въпреки крехката си възраст (тя е едва на 23 и разликата й с любимия е 15 години) е готова да стане майка. "Майчинството е най-хубавото нещо в света. Не бих се изненадала ако с Владимир скоро станем родители", дяволито заявява половинката на боксьора.

Хейдън Панетиер
Снимка: Фейсбук

Хейдън в момента изглежда много щастлива, но е преживяла доста тежко детство. Когато е била на 18 години, баща й влиза в затвора заради домашно насилие, упражнявано върху майка й. "Родителите ми са добри хора, но не са създадени един за друг", коментира актрисата.



















zonasport.bg


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване