05/07/13 05:19
(http://www.klassa.bg/)

Владимир Путин ще отбележи първата годишнина от третия си президентски мандат

Днес президентът на Русия Владимир Путин ще отбележи първата си годишнина на поста в рамките на третия си президентски мандат, предаде РИА новости.
Държавният глава ще отбележи навършването на една година от началото на мандата му със среща с правителството, по време на която ще бъде направена оценка на свършената работа през изминалите 12 месеца.
Според социологическите проучвания рейтингът на президента отразява работата му в периода на кризата и представлява признаване на лидерските му качества. В същото време, някои експерти говорят за продължаващ скептицизъм към избирането на Путин за трети мандат.
Според проучване на общественото мнение 16% от анкетираните смятат, че Путин се справя със задълженията си на държавен глава по-добре, отколкото в първите два президентски мандата. 16% са на противоположното мнение, а 56% смятат, че нищо не се е променило. В същото време, 44% от руснаците мислят, че президентът се ръководи от мнението на гражданите, докато 42% смятат, че то не е особено важно за държавния глава. Като цяло, 48% се отнасят положително към преизбирането на Путин за трети мандат, а 18% - отрицателно.















РИА новости

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване