05/07/13 12:21
(http://www.hsnovini.com/)

Окрадоха тенджерите на димитровградско училище

Посуда от неръждаема стомана е открадната от училище в Димитровград на булевард „Благоев”. Неизвестен извършител е проникнал в школото след разбиване на прозорец на мазе и е откраднал 5 казана, 5 тави, 6 тенджери, 20 купи, 30 метра кабел и опаковани хранителни продукти за около 190 лева.

От стопанска постройка между Свиленград и село Момково и е откраднато агне. В постройката е проникнато чрез срязване на синджир на входна врата.

Трима свиленградчани са задържани за кражба на цигари. Тази сутрин в 01 часа, мъжете на възраст 31 г., 23 г. и 22 г. след разбиване на метална решетка и счупване на стъкло на прозорец са проникнали в склад на улица „Д.Цанков”в Свиленград, откъдето са извършили кражба на 1500 кутии цигари без бандерол. В момента на извършване на кражбата, познатите на органите на реда свиленградчани са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване