05/07/13 05:16
(http://www.klassa.bg/)

Половин милион източноевропейци са влезли във Великобритания без знанието на правителството

Толкова много имигранти от Източна Европа са влезли във Великобритания, че властите не са били в състояние да ги преброят. Това призна в неделя британското правителство в момент, в който страната се подготвя да отвори вратите си за гражданите от Румъния и България, пише в. „Дейли мейл”.
Официалните данни за имиграцията са пропуснали около половин милион души, които са дошли във Великобритания след влизането на новите страни членки на ЕС през 2004 година. Мащабът на проблема е станал известен едва по време на преброяването на населението през 2011 година, когато стана ясно, че жителите на Острова са се увеличили повече от предвиденото. Особено силно това важи за Англия и Уелс, където има 464 хиляди повече жители от предвиденото. Документ, който бе публикуван от Службата за национална статистика, за първи път разкри, че по-голямата част от хората, които са преминали през границите на Великобритания, са били източноевропейски имигранти.
Признанията идват на фона на нарастващите опасения за имиграцията, докато Островът се подготвя да отвори вратите си за гражданите на Румъния и България.














„Дейли мейл”

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване