05/13/13 09:04
(http://www.klassa.bg/)

Ивайло Московски: Който реши да съставя кабинет въобще няма да му е лесно

Който реши да съставя кабинет въобще няма да му е лесно. Ситуацията е такава, че ГЕРБ не настоява да прави правителство на малцинство. Това каза Ивайло Московски от ГЕРБ в предаването ”Здравей, България” на Нова телевизия. След изборните резултати в тази конфигурация Московски не вижда допирни точки на ГЕРБ с БСП.
„Още повече, защото са изкарали срещу ГЕРБ цялата компроматна машина. Хората почти се отвратиха от това, което се говореше през последния месец-два. Изцяло черен PR, изцяло компроматна война. Нямаше програма, през цялото време се говореше само за подслушвания и за СРС-та. Кой разбра, каква е програмата на БСП, плюс това тя претърпя за няколко седмици драстични изменения”, каза още Ивайло Московски.
Той уточни, че след като бъдат обявени окончателните резултати на Централната избирателна комисия ГЕРБ ще направи анализи. Според него е много важно да се види кои социални слоеве от обществото, какви възрастови групи, от какви професии хора са гласували за ГЕРБ и тогава да се намери решение за съставяне на правителство, каза още Ивайло Московски.














Нова телевизия.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване