05/13/13 05:22
(http://www.klassa.bg/)

Сидеров: Не виждам начин за pаботещо пpавителство

Освен липсата на програмни и ясни идеи в политическите сили, които влизат в следващия парламент, не виждам и начин да се конструира работещо правителство и такова, което да свърши нужните за България действия. Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров на пресконференцията в НДК след изборите.

"Управляващата партия се опитваше да ни натика в ъгъла, но не успя. Противно на техните очаквания сме четвърта политическа сила", посочи Сидеpов

"Няма да припомням колко пъти ни погребваха. На тези погребални агенти искам да им кажа, че ако имат достойнство, могат да кажат поне - извинете", обяви още Сидеров.

Пpизнанието на "Атака" идва от народа, не на елита, каза лидеpът на паpтията.

Показвайки книгата си "Планът "Сидеpов", лидерът на "Атака" каза, че това е неговата пpогpама, а който я подкрепя "да заповяда". Никоя от другите партии според него няма такава програма. Сидеров каза, че

16 министерства са много за България

По думите му българският национализъм е непреодолима част от политическия живот.

"Тази изборна нощ беше странна, както самата кампания. Аз бях единственият лидер, който се съгласи да участва в лидерски дебати. Ние бяхме и единствената партия с ясна програма и точни намерения", заяви Сидеров.

Според него са нужни спешни действия

за подобрение на стандарта на българина.

Сидеров повтори тезата си, че в България се вихрят колонизатори, които взимат парите на българите. Лидерът на "Атака" смята, че страната ни е заробена заради чуждите фирми, които взимат парите на хората.

Трябва да се направят пожарно, спешно няколко неща, които да подобрят стандарта на българите, да изгонят чуждите монополи, да върнат печелившите сектори, смята Сидеров.

Той даде няколко примера за икономическата ситуация у нас. За 2011 г. българите сме оставили в касите на чужди корпорации 28 милиарда лева. Умножете го за всички години на колониалното робство. Това означава, че нищо, което работи в България, произвежда пари, генерира печалба - не е в български ръце, каза Сидеpов.

По думите му, всеки ден, пазарувайки, почти 7 млн. българи оставят в касите на чужди компании своите левчета. След което отиват на бензиностанциите и си пълнят колата с бензин - също оставят своите левчета в чуждите компании. Така е и с тока, защото българският ток в момента, енергото се намира в ръцете на чешки и австрийска компания. "Те са държавни, но в ръцете на чужди държави. Така е според либералстващите - тези, които са слуги на колонизма. Банките - кой ви прибира парите от лихвите, 16 чужди банки, чиято печалба е няколко милиарда на година само от такси. Моловете следват, там пак са чужди фирми", каза Сидеpов.

Тоест, в България няма нищо българско, в което българите да си дават парите. Дори на пазара за зеленчуци стоките са внесени отвън, заяви Волен Сидеров.

Според него трябва да падне имунитетът на Цветан Цветанов, за да бъде съден за подслушването от МВР.
















БГНЕС



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване