07/03/13 09:00
(http://www.hsnovini.com/)

Алкохол, цигари и дрехи менте заловени през денонощието

снимка: архив

130 блузи с лого на търговска марка иззеха хасковските полицаи. Вчера те са проверили шивашки цех и прилежащи помещения на улица „З. Стоянов” в областния град. В помещенията, собственост на 50-годишна жена са открити горнищата, носещи лого на запазени търговски марки. Образувано е досъдебно производство.

1800 къса безакцизни цигари иззеха икономическите полицаи. Вчера те са извършили проверка на 21-годишен мъж, който бил пътник в автобус. Полицаите са установили, че мъжът оставя пакет в жилище на булевард „Съединение” в Хасково. При проверка на жилището са намерени цигарите без бандерол, за което му е съставен акт. В жилището е имало и 2 малолетни деца– 9-годишно момче и 7-годишно момиче, оставени без надзор. Полицаите са уведомили социалните служители. Обяснения на съседи потвърждават обстоятелството, че децата са оставяни без родителски и друг надзор.

Безакцизен алкохол иззеха свиленградските полицаи съвместно с колегите си от митническото управление. Вчера те са извършили проверка в дома на 40-годишен новозагорец, обитаващ жилище в село Капитан Андреево. В него са открити 8 бутилки от 0,700 л. уиски без бандерол и 11 бутилки с бандерол, за който има съмнение, че е неистински. Бутилките са иззети с протокол за доброволно предаване на служителите от ТМУ-Свиленград.

2700 къса цигари без бандерол конфискуваха служители на РУП-Харманли. Полицаите са проверили хранителен магазин в маджаровското село Долни Главанак, стопанисван от 30-годишен мъж. В бакалията са намерени и иззети безакцизните папироси от различни марки.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване