07/03/13 06:24
(http://offnews.bg)

Граждани внасят подписка срещу имунитета на Сидеров

Волен Сидеров. Снимка: БГНЕС

Днес в 10.00 часа граждани от инициативна група ще внесат подписка в прокуратурата с искане за сваляне на депутатския имунитет на Волен Сидеров.

Срещата на протестиращите ще бъде в 09.45 часа пред сградата на Съдебната палата. По непотвърдена информация там ще присъства и група, подкрепяща лидера на “Атака”.

Междувременно вчера Волен Сидеров изпрати отворено писмо до главния прокурор Сотир Цацаров, както и до министъра на вътрешните работи Цветелин Йовчев, в което задава въпроса дали има данни той да е извършил престъпление. Питането на лидера на националистите е свързано с призивите от страна на граждани и ДСБ да бъде свален иумунитетът му след неговите опити за саморазправа с журналисти и униформени. С писмото си Сидеров иска да му бъде обяснено дали има основания за свалянето на имунитета му, както и отправя искане към вътрешния министър да гарантира спазването на обществения ред.

Статията "Граждани внасят подписка срещу имунитета на Сидеров" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване