07/03/13 16:15
(http://www.hsnovini.com/)

Полицаи, журналисти и военни показаха точен мерник в надпревара

Полицаи, журналисти и военни отбелязаха празника на МВР – 5 юли. Те показаха точна стрелба с пистолет “Макаров” по мишени от 25 метра разстояние. Надпреварата се проведе на стрелбището край Хасково. В спортната надпревара взеха участие 5 отбора от полицаи, журналисти и военни. По традиция, медиите станаха съпричастни към празника на полицаите и хванаха пистолет в ръка. В надпреварата се включи и екип на телевизия «Рекординг». От трите журналистически тима достойното трето място при отборите заеха Анета Кутелова, Тихомир Петков и Мартин Милчев.

Само с няколко точки преди тях е отбора на специализираните полицейски сили при Областната дирекция на МВР-Хасково, а с 1 точка разлика спечелилите първо място в отборната игра са военните служители от под. 52 740.

В индивидуалните игри професионализма на сините униформи бе безспорен. На първо място със 71 точки се класира началника на отдел “Охранителна полиция” комисар Ангел Цанков. В индивидуалните игри второ и трето място с разлика от по 1 точка заеха полицаите от специализираните полицейски сили Николай Николов и Адам Адамов.

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Димитър Димитров

На първо място се класира началника на отдел “Охранителна полиция” комисар Ангел Цанков

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Екип на телевизия “Рекординг” също се включи в надпреварата

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване