07/05/13 20:35
(http://www.klassa.bg/)

В социалните мрежи за речта на Плевнелиев: Победа за протеста

Бурни коментари предизвика в социалните мрежи речта на президента Росен Плевнелиев по повод 22 дни протести в страната. В повечето случаи пишещите определят речта на Плевнелиев като победа за протеста.

На страницата на ‎#ДАНСwithme във "Фейсбук", където се организират протестите са извадени много цитати от речта на Плевнелиев. Има очаквания словото на президента да доведе много нови хора на протеста довечера пред Министерския съвет.

Мисля, че най-лесният начин за съгласните с @BgPresidency да го подкрепят, е като дойдат на #ДАНСwithme, пише Емил Георгиев в "Туитър".

Крайно време беше! Подкрепям президента с две ръце!!!, пише продуцентът Магърдич Халваджиян.

"Браво, г-н Президент! Един истински Политик!‎", "Смятам, че речта на държавния глава е достатъчна мотивация за това днес още повече хора да се съберат на площад "Независимост"!", "Президента каза, изборите не могат да бъдат опасни, от какво се страхувате!!!! Чуйте президента! Има какво да каже". "За 15 минути Росен Плевнелиев направи повече за българската държавност, отколкото Георги Първанов за 10 години", гласят други постове в социалните мрежи.

Много споделяна и коментирана е карикатурата на Христо Комарницки.

Цитират се и различни пасажи от речта на президента.

Бившият външен министър Николай Младенов е написал и превел на английски изречението - българският президент призова българските социалисти да спрат да игнорират протестите и заяви, че са необходими избори.






















"Фейсбук"
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване