07/05/13 16:31
(http://www.hsnovini.com/)

Хасковският екс служител на МВР Максим Белов отбеляза професионалния си празник семейно

Максим Белов ще отразнува професионалния празник семейно

Максим Белов ще отпразнува професионалния празник семейно

МВР днес чества своя професионален празник. Настоящите и бившите служители на хасковската  структура ще отбележат  5 – ти юли тържествено.

63 – годишният Максим Белов от Хасково е екс служител на местната структура на МВР.  Той е бил част от системата 25 години. Завършил е ВИНС- а в морската столица, специалност “Икономика и организация  на вътрешната търговия” . Той започва своята кариера  като взводен  командир. На тази позиция работи около 6 години.

След това е назначен за районен инспектор за 5 години, а 9 години от професионалният си опит натрупва  като Икономически оперативен работник в сектор ”Икономическа полиция„ към дирекция РДВР – Хасково, където от началото  на кариерата си мечтаел да работи заради специалността, която завършил във Варна. Той сменя още няколко позиции като стига и до поста началник на сектор ”Охрана” към РУП. През 2003-та е пенсиониран.

След кариерата си в структурата на МВР , той започва работа  като охранител в Общинска банка, а след това става началник на отдел  „Контролен блок” към ВиК. Сега се е отдал на семейната работилница в двора на къщата си. Неговото хоби е да изработва мебели за себе си и за приятели.  След 25 – годишен стаж Максим Белов вижда в системата нужда от още промени и споделя какъв е необходимия професионализъм, който трябва да придобият начинаещите служители на полицията.
Празникът той ще отпразнува с бивши колеги в семейна обстановка . Като екс служител на МВР той отбелязва всяка година 5-ти юли подобаващо и си спомня за хубавите тържества, докато бил част от системата.

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”

Анжелина  Янева
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване