08/24/13 11:26
(http://offnews.bg)

Кристинката на Миро Найденов се уреди с още 350 хил. лв. европари

Кристина Спасова, Снимка: в. "168 часа"

Поръчка за 348 хил. лв. по Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси” е спечелила любовницата на бившия земеделски министър Мирослав Найденов (връзката им беше потвърдена от разпространеното СРС в дома на Бойко Борисов), съобщи mignews.

OFFNews направи опит да провери поръчката в регистъра на Агенцията за обществените поръчки, но в момента той е блокиран.

Фирмата “БММС”  ЕООД на Христина Спасова ще вземе значителната сума, за да организира семинари по проект „Превенция за безопасност и здраве при работа”.

Поръчката е възложена по време на служебното правителство на Марин Райков

Договорът между „БММС“  ЕООД и Главна инспекция по труда (ГИТ) е подписан на 23 май 2014 г. или 6 дни преди да встъпи в длъжност кабинетът на Пламен Орешарски.  

Според тръжната документация, „БММС“ ЕООД ще организира 13 еднодневни семинара за 500 служители на ръководни позиции, които Спасова ще обучава на „безопасност и здраве при работа“. 

Фирмата ще трябва да оргинизара и 13 двудневни семинара за 800 души, 30 двудневни сбиркии за 1000 човека, както и да подготви и отпечата 30 информационни брошури, всяка в тираж 1000 броя за „оценката на риска“.

„БММС“ ЕООД е наследник на прочутата вече „Кей Ем Ком” на Кристина Спасова, която получи 94 000 лв. за създаването на профили на Програмата за развитие на селските райони във Facebook r Twitter от разследвания за корупция Мирослав Найденов.

На 5 март тази година „Кей Ем Ком” е преименувана на „БММС”, а неин едноличен собственик става „Бългериан мениджмънт енд маркетинг къмпъни”. 

Управител и собственик и на двете дружества е Кристина Спасова, показа проверка на МИГNews в Търговския регистър, а седалището на“БММС“ е на домашния ú адрес в столичния квартал „Манастирски ливади“- бул. “България” № 86, бл., вх. А, ет. 5., сочи справка на mignews.

Статията "Кристинката на Миро Найденов се уреди с още 350 хил. лв. европари" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване