09/03/13 13:04
(http://www.hsnovini.com/)

Димитровград стана на 66 г. с пищна заря и четириетажна торта

Със заря – спектакъл и голяма четириетажна шоколадова торта, Димитровград посрещна 66-ия си рожден ден на 2 септември. На площад „България” почетен караул посрещна министъра на отбраната Ангел Найденов.

Поздравления за празника на Димитровград отправи общинското ръководство и официалните гости сред които петима депутати, областния управител и почетни граждани.

Оптимизъм и вяра в доброто бъдеще на Димитровград пожела военният министър Ангел Найденов. Всички да обединим  усилия и работим за бъдещето на държавата пожела и министър Драгомир Стойнев, и приветства димитровградчани за празника. Пожелания за успехи на града и жителите му чрез поздравителни адреси отправиха и президентът Росен Плевнелиев, министър-председателят Пламен Орешарски, министър Михаил Миков. Програмата продължи с изпълнения на танцьорите от ансамбъл „Пирин”.

По време на празничния концерт бяха изтеглени имената на победителите в в забавно-опознавателната игра „Моя град”. Айфон спечели Петя Даскалова, а притежател на таблет стана Валентина Иванова. В програма по случай рождения ден на града участва и Детско вокално студио “Таралежите”. За доброто настроение се погрижиха и момчетата от Акустик битълс проджект.

Репортаж от събитието гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Димитър Димитров

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване