10/05/13 16:41
(http://offnews.bg)

Борисов поиска анкетна комисия за кръчмарските изпълнения на Сидеров

Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС

Депутатите от БСП и ДПС да направят анкетна комисия за поведението на Волен Сидеров в Европа, призова лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Това е цинизъм: след кръчмарските изпълнения в Брюксел Сидеров получи награда – ще е водач на делегацията на Народното събрание в Интерпарламентарната асамблея по православие, коментира Борисов пред радио К2.

Нещата са тотално сбъркани – Волен Сидеров, който е четвърта политическа сила, гарантира дали ще има правителство и парламент. ДПС – третата сила, определя кой да е министър. А втората сила БСП е един параван, само за да може нейният лидер Сергей Станишев да избута нещата до месец май и да се спаси в Европа, а после от Европа да ни дава акъл тук какво да правим, категоричен бе председателят на ГЕРБ.

БСП приема цялата 100-годишна история на БКП. БСП не е реформирана партия, просто синовете и децата на Политбюро сега управляват новата партия, подчерта Бойко Борисов.

Следващият вот на недоверие ще бъде за инфраструктурата, защото от начина, по който работи правителството там, България уверено върви към спиране на европейските фондове, каза още лидерът на ГЕРБ.

Статията "Борисов поиска анкетна комисия за кръчмарските изпълнения на Сидеров" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване