10/08/13 16:17
(http://www.klassa.bg/)

Заместник на Цветанов влиза в борда на метрото

 Градският парламент в София се очаква на сесията си в четвъртък да назначи изпаднали от държавната власт кадри на ГЕРБ в директорски бордове на общински фирми. Така бившият зам.-министър на вътрешните работи в правителството на ГЕРБ Димитър Георгиев ще влезе в управата на „Метрополитен“. Той ще смени шефа на софийската организация на партията Цветомир Паунов, който подаде оставка.

Промени ще има и в ръководството на общинската охранителна фирма „Егида“, където ще бъдат сменени двама от тричленния директорски борд. Пресните попълнения са Калин Стануков, който беше главен административен секретар на АЕЦ „Белене“, и Иван Йонов, доскорошен шеф на държавната фирма „Студентски столове и общежития“.

Предстои и избор на софийски омбудсман, след като досегашният Ангел Стефанов изкара два пълни мандата. Стефанов беше номинация  на партията на Стефан Софиянски - ССД. Очаква се СОС да вземе решение за откриване на процедура. 



http://pressadaily.bg

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване