10/08/13 15:46
(http://radiomilena.com/)

Фенове нахлуха и съблякоха новия треньор на Левски. Батков: Тонев и Сираков подадоха оставки, Петев остава треньор

Скандал беляза посрещането на новия треньор на Левски Ивайло Петев на Герена. По време на пресконференцията по представянето му част от най-крайните привърженици на клуба нахлуха в залата с журналисти, след което наобиколиха треньора и го заставиха да съблече синята фланелка, предаде КРОСС.

 ”Не те искаме тук! Ти не си искал позволение от нас да я носиш!”, гласяха заповедите на феновете.

Петев бе съблечен гол до кръста и се прибра в съблекалнята доста разстроен. Наско Сираков тръгна да го последва, но запалянковците го върнаха в стаята с въпросите: “Защо изгонихте Йоканович и защо не ни питахте? Докога ще се гаврите с нас, ние сме “Левски!”, крещяха запалянковците.

“На мен ми е най-тежко, защото днес се разделям с приятел, с когото се познавам от 20 години. Но за треньорите говорят най-вече резултатите. От 6 мача на Герена имаме само една победа. Виждате, че няма и никакви подобрения в играта ни”, обоснова се Сираков.

Феновете обаче не приеха тази позиция на клуба и продължиха да му търсят сметка за всичко. “Простихме ви след Иртиш, но просто така не може! Защо само плачете за пари, а в същото време гоните играчи и плащате неустойки”, нареждаха запалянковците и след около 15 минути напуснаха залата за пресконференции.

Собственикът на Левски Тодор Батков обяви, че спортно-техническият директор на клуба Наско Сираков и председателят на надзорния съвет Иво Тонев са подали оставки след случилото се по-рано днес на Герена. Припомняме, че ултраси на „сините“ осуетиха по безпрецедентен начин представянето на Ивайло Петев за нов старши треньор на клуба, като се нахвърлиха върху специалиста, а някои от тях дори свалиха фланелките на Левски, с които Петев бе облечен.

Същевременно босът на „сините“ разкри, че Ивайло Петев остава треньор на клуба, допълвайки, че той е дал предложението бившият наставник на Лудогорец да поеме тима от „Георги Аспарухов“.

„Сираков и Тонев подадоха оставки. Следващите дни ще преценявамдали да ги приема. Следващият, който ще подаде оставка се казва Тодор Батков. Тогава ще видим какво ще стане“, заяви ядосано Батков.

Публикувана на 10/08/13 15:46 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/MnY4lUeIf8E/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване