10/09/13 07:22
(http://offnews.bg)

“Атака”: Бежанците са злокачествено образувание

Волен Сидеров в парламента. Снимка: БГНЕС

Депутатката от “Атака” Меглена Ташева, срещу която има жалба в Комисията за дискриминация заради обидни определения за бежанците, днес ги нарече “злокачествени образувания” от трибуната на парламента.

Националистите поискаха като точка втора в заседанието да се обсъжда внесено от тях решение за недопускане на имигранти от Близкия изток и Северна Африка, включително и бежанци от Сирийска арабска република на територията на България.

Точката беше включена благодарение на подкрепата на ГЕРБ, които обаче поискаха в зала да бъдат повикани премиерът Пламен Орешарски и вътрешният министър Цветлин Йовчев.

Йовчев е в Люксембург, а премиерът е на заседание на Министерския съвет, обясни председателят на парламента Михаил Миков

В момента в България със съгласите на правителството нахлува частна мюсюлманска армия, обяви още Ташева. По думите ú това са “масови убийци”.

Ташева напомни, че “Атака” иска оставката на вътрешния министър Цветлин Йовчев. Докога Йовчев ще пърха с мигли пред репортерките и ще се прави на госпожица, каза Ташева по адрес на вътрешния министър.

Лидерът на “Атака” Волен Сидеров поиска с парите, които се отпускат на един бежанец месечно – 1100 лв., да се увеличат минималната работна заплата и пенсиите.

Дебатите, в които се включиха само депутати от “Атака” бяха прекъснати с половин часова почивка, за да бъде повикан Пламен Орешарски от заседанието на кабинета.

Статията "“Атака”: Бежанците са злокачествено образувание" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване