10/09/13 17:04
(http://www.hsnovini.com/)

Баскетболен клуб “Хасково” победи отбора на „Берое” на турнира в Димитровград

Баскетболен клуб “Хасково 2012″ се радва на победата

Баскетболен клуб “Хасково 2012″ победи отбора на „Берое”-Стара Загора в първата среща на Предсезонния турнир по баскетбол за жени за купата на кмета на Димитровград. Спортната инициатива бе официално открита днес в спортна зала „Младост”.

Талантливите хасковски баскетболистки завършиха първата си среща в турнира с победа. Те победиха с 65 на 56 точки отбора на „Берое”-Стара Загора. Момичетата на старши треньорът Елена Станкова показаха майсторски умения на баскетболното игрище. Те поведоха с преднина от началото до финала на срещата. Официален старт на първото издание на предсезонния турнир по баскетбол за жени даде кметът на общината Иво Димов.

“Надявам се с този турнир да възродим традициите и да дадем насока в развитието на баскетбола в Димитровград. Пожелавам честна и спортсменска игра и се надявам най-добре подготвения отбор да спечели турнира”, пожела градоначалникът.

Турнирът уважи мениджърът на Националната баскетболна лига Иван Ценов. Днес играят отборите на -”Дунав”- Русе  и “Рилски спортист” -Самоков. На 10 октомври ще са полуфиналните срещи и финала на турнира за купата на кмета. Срещите ще се играят от 15 и 17 часа.

Гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Димитър Димитров

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Публикувана на 10/09/13 17:04 http://haskovo.me/2013/10/09/52461/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване