10/09/13 12:58
(http://news.zapernik.com/)

Рекет даден - рекет приет:Големите вериги магазини копаят гроба на българския производител

След броени дни в Перник ще отвори врати поредния хипермаркет, който вече има един обект в центъра на града. По този повод публикуваме материал на expressnews.bg, който ни бе препратен от наш читател. Какво се случва с българските магазинчета и ще могат ли да оцелеят срещу световните гиганти, които източват парите ни в чужбина? Предлагат ли лъскавите хипермаркети качество или ни хранят с боклуци? Какво прави държавата в защита на българския производител и обслужва ли интересите на чуждите монополи на българския пазар? Отговори на тези въпроси предлага автора на статията Автор: Кирил Беспалов.

 Малкият бизнес това, малкият бизнес - онова. Политическото бръщолевене по темата продължава с пълна пара, а реални действия по въпроса липсват. В края на август управляващите предложиха абсурдната идея големите магазини да се затварят през уикенда, защото само така малкият бизнес щял да бъде спасен.

Никой обаче не се сети да предложи облекчаване на невъзможните условия към родните производители. Последните са поставени пред почти невъзможни изисквания, за да...

Продължава

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване